Corbin Bleu-ŽIVOTOPÍSEK

25. března 2009 v 20:02 | ♥Crazy Princess♥

Corbin Bleu Životopis - Údaje

Jméno:Corbin Bleu
Profese: herec
Datum narození: 21.02.1989
Místo narození: Brooklyn, New York, USA

Corbin Bleu Životopis - Život

Corbin Bleu začal s hraním ve velmi ranném věku pod vlivem jeho otce, dlouholetého herce Davida Reiverse. Po čase, když Corbinovi byly dva roky, začal hrát v reklamách pro Live Cereal, Bounty, Hasbro and Nabisco. Zanedlouho, Corbin projevil zájem v tancování, tak jeho rodiče mu zaplatili hodiny baletu a jazzu. (Často byl jediný kluk v té třídě.) Ve 4 letech se stal modelem, který reprezentoval Ford Modeling Agency in New York. Byl také na tištěných reklamách Gapu, Tergetu a obchodních domů hraček. Tam to ovšem neskončilo. Když bylo Corbinovi 6 let, byl v jeho první velké produkci, v Brodwayské hře.
V roce 1996 se Corbin se svojí rodinou přestěhoval do Los Angeles kde rychle dostal roli High Incident. Corbin si také zahrál s takovými hvězdami jako Ben Stiller, TIm Allen, Alan Rickman. Jedna z jeho nevíce známých dětských rolích byla v jeho 8 letech v show zvané "ER". V to době stále navštěvoval hodiny tance a byl jeden z prvních studentů dnes pretižní "Debbie Allen Dance Academy". Učil ho sám Allen a Corbin o něm řekl, že ho naučil hodně a že ho postrčil tam kde teď je a že bez něj by nebyl nikdy takový tanečník jako je z něj dnes.
Jako střední školu zvolil "Los Angeles Country High School for the Arts". Během těchto let si Corbin zahrál ve hře "Footloose", "Ren" a ve filmu "Catch That Kid".
V roce 2004 byl Corbin vybrán aby se přidal ke skupině dětem a k nové show "Flight 29 down", která byla natočená na Hawai. Během léta roku 2005 byl Corbin vybrán do dalšího filmu "High SChool Musical", kde byl vybrán do role Chada, nejlepšího kamaráda hlavní postavy Troye Bolltona. Po tomto fenoménu se Disney Channel rozhodl, že Corbina obsadí znovu, protentokrát do filmu "Jump In". V tomto filmu si zahrál se svým vlastním otcem, který v tom filmu hraje také jeho otce. 1.května vydal Corbin své první debutové album s názvem "Another Side" a také dotočil 2.díl High School Musical, který nese název Sing it all or not. V roce 2008 bychom se měli dočkat již třetího pokračovaní stejnomeného filmu.

Corbin Bleu Životopis - Filmografie

2004 Chyťte tu holku(Catch That Kid) …Austin
1999 Mystery Men …Butch
1999 Galaxy Quest …Young Tommy
1998 Beach Movie …Kid
1998 Žoldák: Legie zkázy (Soldier) …Johnny
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Helča Helča | Web | 26. března 2009 v 8:43 | Reagovat

Až bude diplom deám ti vědět

2 Helča Helča | Web | 26. března 2009 v 8:44 | Reagovat

OBíhÁMM sB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (-:

3 Helča Helča | Web | 26. března 2009 v 9:41 | Reagovat

Mám pro tebe diplom snad to neva je trochu větší...

No a reklama půjde později...

4 leosenka♥♥♥tvoje sbecko♥♥♥ leosenka♥♥♥tvoje sbecko♥♥♥ | Web | 26. března 2009 v 15:39 | Reagovat

na mem blogu mas maly prekvapko:-)

5 gaba sb gaba sb | Web | 26. března 2009 v 16:34 | Reagovat

ahojky tak obíhám máš to tu hezu a jak se máš a co škola?

6 gaba sb gaba sb | Web | 26. března 2009 v 16:35 | Reagovat

na mím blogu máš diplomek 1 za sb a 2 za bleskowku

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama